Ajándékozz kutyás pólót, pulóvert gazdi szeretteidnek, odalesznek érte!

2017. október 29., vasárnap

Rombusz és dupla szívek - Rhombus with double hearts bracelet tutorial DIY

Sokan kérdezték már, hogy a rombusz közepű csomózott karkötők hogyan készülnek, ezért elkészítettem ezt a karkötőt és hozzá a fényképes útmutatót.

A korábbiakkal ellentétben most majdnem a közepén kezdem a csomózást.
A 12 szál 100cm-es cérnát úgy kötöm össze majdnem középen, hogy kb 10 centi különbség legyen a két oldal hossza között, és a hosszabbik köteg 12 szállal kezdem el csomózni a rombusz mintát.
A képek remélem magukért beszélnek. :)

Ha tetszenek az általam elkészített minták és sikeresen kipróbáltad, netán tovább is fejlesztetted a mintát a saját ötleteddel, a saját ízlésed szerint, szívesen venném, ha a keresztneveddel megoszthatnék egy képet róla a Gallery oldalon, ahol kimondottan erre a célra egy kis részt kezdtem el "Ti készítettétek galéria" címmel. Ez nekem is egy kis inspiráció, hiszen örülök, ha láthatom, hogy hasznos, amit csinálok, valamint másoknak is indító hatású lehet, akik éppen kacérkodnak a gondolattal, hogy belevágjanak az első csomók elkészítésébe. :)
Képet küldhettek itt a blogon üzenetben, a FB oldalamon írt üzenetben, vagy akár e-mailben is (macramotiv kukac gmail pont com). Köszönöm! :)


Fényképes útmutató a fenti makramé karkötő elkészítéséhez:


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése